en sy- og strikkeblogg

lørdag 5. desember 2009

Award og utfordring og all verdens skryt! Oh my! (o:

Hurra!! Jeg har fått en award!! Fra 4 kanter samtidig! Jeg er stolt. Og glad. og veldig takknemlig over alle de fine kommentarene jeg får på garnknutene mine (en mann kommenterte et strikketøy i går: "det var da en unødvendig komplisert måte å knyte sammen garn på!!). Jeg prøver å svare på spørsmål, og å vise hvor utrolig glad jeg blir for alle tilbakemeldinger, men dette er jo en gylden sjanse til å si, høyt og tydelig, TUSEN TAKK!! (o:


Denne Awarden har jeg fått av både EllenSand, som lager de mest fantastiske kjoler, som gir meg masse masse inspirasjon, og Hanne, som strikker de nydeligste og morsomste ting, og blogger om noen av livets rariteter for øvrig. Og mens jeg holdt på å skrive dette innlegget, kom det plutselig en award fra Beate med verdens nydeligste englestrikk, og en blogg man bare blir glad av å lese! Og deretter dumpa det jammen ned en i fra Judith også, som har en vottefabrikk-blogg med masse inspirerende strikkerier. Oh my, jeg er så beæret!!

Hanne gav meg samtidig en "bli kjent utfordring", som jeg herved gir videre. Og siden Hanne så generøst innskrenket antallet man skal gi awarden videre til fra 15 til 5, puster jeg lettet ut, og deler herved ut den nå mye mer eksklusive awarden til følgende flotte blogger:

1: Shamu - som er den store sy-inspiratoren, som var grunnen til at jeg engang oppdaget hele denne fantastiske blogg-verdenen, og etter hvert kastet meg ut i den!

2: Monstermønster - som strikker så utrolig mye lekkert, og som gjennomsyrer både strikketøy og bloggteksten med masser av humor og kvalitet

3: Marits maskerader - som jeg tilfeldigvis har møtt i levende live de siste ukene, det viste seg at vi hadde mer til felles enn strikkingen, som jeg har utvekslet oppskrifter og kreativitet med og kost meg ordentlig sammen med. Ei flott dame med de nydeligste strikkerier!

4: Beates englestrikk - som strikker de mest bedårende engler, som rett og slett har en blogg jeg blir glad av å lese! Og som er flink til å gi andre skryt også. (o:
Siden jeg allerede var igang med å skrive innlegget mitt, og siden Beates engleblogg allerede var bland de nominerte og allerede utkårede, gir jeg denne awarden tilbake til henne. Hun fortjener den! Og jeg fortjener å lære meg noe om effektivitet... Om å publisere med en gang og å bli ferdig med ting... Snart!


5: Solig - som har verdens mest fargerike blogg og syproduksjon, som verdsetter gjennbruk av gamle stoffer og som gjør det på den mest fantastiske måten!

Sånn, det var de fantastiske 5! Og så utfordringen, som jeg videresender til disse 5.


Skriv tre ting du husker som om det var i går:
1. Mitt første møte med han som etter mange år blei mannen min (og det var ikke noe romantisk møte, altså! Ikke for min del i alle fall! Tjihi!)
2. Da jeg endelig fikk se den minste gutten min for første gang 1,5 døgn etter at han kom til verden, og da den stolte storebror og dypt savnede sønn kom for å møte han 2 dager seinere.
3. Første (og siste) gang jeg smakte haggis i Skotland

Skriv tre ting du misliker:
1. Haggis
2. Knuter på tråden
3. Syntetisk garn

Skriv tre ting du liker godt:
1. Lukten av jul
2. Liljekonvall
3. Ærlige mennesker

Skriv tre blogger du besøker daglig:
Mönster-arkivet, Fin i Formen og Vingesus og Julebrus. I tillegg til de jeg gir awarden til.

Skriv tre sanger du hører på for tiden:
1. The wind cries Mary - Jimi Henrix
2. Space Oddity - David Bowie
3. Songbird - Eva Cassidy

Skriv tre tv-program du følger med på:
1. Greys Anatomy
2. Schrødigers katt
3. Battlestar Gallactica (da det gikk... Fikk en sjokkopplevelse nå på hvor lie jeg ser på tv!! Jaja, strikking er jo også et fint tidsfordriv... (o:  )

Ble dere litt klokere på hvem jeg er da?

6 kommentarer:

 1. Bare hyggelig og vel fortjent:)Shamu kjenner jeg fra Sykroken. Hun er veldig flink og kreativ:)

  SvarSlett
 2. Så gøy! Gratulerer! Vel fortjent:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, gode, søte du!! Hjemme igjen nå!? Håper du har det bra.
  Disse awardene var så veldig fortjent. Du er så flink altså!!!
  Så ble jeg glad over å lese at bloggen min er en av dem du besøker ofte!! Thihi...: )

  Ha en flott dag og en god adventstid. Klem!!

  SvarSlett
 4. Tusen tack, snälla, snälla du!! Du gör ju själv de mest fantastiska saker!
  Hoppas du får en fin luciahelg!

  SvarSlett
 5. Gratulerer til deg med flotte awarder de er deg vel fortjente!
  Og så ble jeg en smule kry over at du valgte å dele med meg! Jeg tenker nok å gjøre noe ut av den utfordringen - med tiden! Akkurat nå er det en smule andre ting som må prioriteres.

  Klem og gode juleønsker fra meg!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for award, jeg er supertreg med takk. Babyen tar all surfetid for tiden..

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...