en sy- og strikkeblogg

fredag 19. mars 2010

Blonde blonder

Jeg må nok bare innse det. Jeg er en mer effektiv strikker enn blogger for tiden. Det har vel litt med hva jeg bruker de to aktivitetene til; selve strikkingen er en veldig beroligende syssel, jeg kan nesten bli litt meditativ over noen spennende masker og flotte farger. Bloggingen derimot, gir meg masse inspirasjon og kreativitet, både gjennom deres tilbakemeldinger på ting jeg har laget, men kanskje aller mest av alt det flotte dere lager, spennende oppskrifter, orginale løsninger, nye garntyper, underfundige syn på livet generelt. På høyre side her i bloggen blir lista over "blogger hvor jeg henter inspirasjon" og "1001 ting jeg vil lage engang" stadig lenger, så en skulle kanskje tro at jeg har fått nok input for en stund? Men neida, stadig på jakt etter noe nytt og spennende. Innimellom er det uansett perioder hvor behovet for avslapping og det å gjøre ferdig påbegynte prosjekter er størst.

For å komme til poenget: Disse pulsvantene har vært ferdige leeenge, og de har vært masse i bruk allerede. Pinneguri's oppskrift Blonde gir en enkel og effektfull pulsvante, blonden nederst gjør liksom hele strikketøyet. Og det er jo den som syns! Jeg laget mine ekstra lange, jeg la opp 50 m istedenfor oppskriftens foreslåtte 30. I den øvre enden heklet jeg til slutt en kant med museører, sånn at vantene er fine om jeg bretter dem dobbelt også, det er jo ikke alltid det er praktisk med så lange pulsvanter!

Garnet er fra nydelige Geilsk Uld, en lite garn- og oppskriftbutikk som drives av en veldig søt prestekone. Jeg har selvfølgelig ikke møtt henne, og veit ikke at hun er søt, men når en ubetenksom ivrig strikker glemmer å tenke på både beløpsgrenser for fortolling og billigste betalingsmåte, ordna prestekona opp, sendte meg hyggelige mailer og proseserte ikke ordren før hun hadde forsikret seg om at alt var til min fordel. Hun er søt, helt sikkert!

9 kommentarer:

 1. Disse var veldig fine!!
  Du er jammen flink til å strikke :o)
  God helg,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 2. Så fine de var! Og fint bilde! Godt med noe varmt rundt håndleddene. Flott blogg du har! Marit

  SvarSlett
 3. Kjempefine pulsvarmere!
  Kommer nok til å prøve meg på slike en dag.
  Jeg har en sånn liste som deg (inni hodet mitt*smiler*)med 1001 ting som jeg har lyst å lage. En finner jo SÅ mye fint på nett og i flotte blogger.
  Jeg er avhengig av håndarbeid, for meg er det avslappende å sette seg ned med strikkepinnene:o)
  Nå holder jeg bl.a på med en monsterbukse som jeg fant i bloggen din:o)

  Har deg på blogglisten min og følger med det som skjer her:o) En super blogg!

  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 4. nå har jeg leita nettet rundt etter ei oppskrift i vel ei uke... og her kom den :)) takk, takk!

  ha ei god helg

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Tusen millioner takk for den fantastiske buksa Linus fikk i posten i dag!! Den var knallfin! Gleder meg til han skal bruke den. Skal fortelle alle hvem som har laget den!! Du er sååå flink altså.

  Klem!!

  SvarSlett
 6. De ble fine. Og sikkert veldig gode siden du har brukt dem mye. Hva skulle vi ha gjort uten pulsvarmere sier jeg bare!!!

  SvarSlett
 7. De var kjempefine! Var akkurat på utkikk etter en oppskrift på noe jeg kan strikke til svigerinna mi i bursdagsgave, og de var jo perfekte!

  Takk for koselig hilsen inne hos meg. Elefanten har jeg ikke hekla selv, den er fra Sebra. Jeg har kjøpt en bok om Amigurumi, og er igang med en skilpadde.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Disse var kjempefine. Likte fargen godt, og lekker med blondekanten.
  God helg videre :)
  Klem T

  SvarSlett
 9. Blondepulsvarmerne er fine. Kjekt med slike småplagg som blir brukt, od disse varmer jo godt i tillegg til å være dekorative.

  Våre grønne votter har det nok ikke med å dukke opp igjen, men Prøysenfortellingen er fin den. :o)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...