en sy- og strikkeblogg

fredag 23. april 2010

Heldiggrisen meg!

Jeg deltar stadig på giveaways som stadig arrangeres her i bloggverden, stadig like optimistisk og full av håp. Og gjett hva! Foe en liten stund siden vant jeg!!! Mari med bloggen Chattèm gav bort en valgfri liten veske til iPod'en, og da den søte lille smaken av sommer annkom min postkasse, hadde den selskap av fargeglade knappenåler og sikkerhetsnåler fra Søstrene Greene, trådsneller, et koslig kort og en stoffrest av samme stoff som iPod veska er sydd i, som kommer til å få bein å gå på! Jeg holder på med en veske til meg selv akkurat nå, og detaljer som matcher iPod veska blir jo perfekt! Tusen tusen takk, Mari! Både iPoden min og jeg er storfornøyde! (o:

Denne solstrålen av en kjøkkenklut fikk jeg av Banglemarie, tynn og delikat, nydelig strikka. Den er en ny favoritt! Tusen takk! Med to små gutter som stamgjester ved kjøkkenbordet blir det mye tørking av fingre, truter og matsøl, og disse hjemmestrikka kjøkkenklutene er perfekte! Blandingen av rette og vrange masker gir en fin struktur som hjelper godt når gjenstridige melkebarter skal skrubbes bort. Med et forbruk på ca 2 kluter hver dag, sier det seg selv at jeg trenger en del i skuffen. Når småtrollene dessuten finner seg klare favoritter, i enten farge eller struktur, gleder det et strikkehjerte. Barnehagebarn som kan gjennkjenner forskjell på flettestrikk, rillestrikk, perlestrikk osv. er vel et minimum av hva en kan forvente? (o:

Jeg fikk forresten et stempel av Marie, som jeg tror hun har designet selv? Gleder meg til å ta det i bruk!

8 kommentarer:

 1. Så artig å vinne! Jeg vinner nesten aldri noe, men er jo stadig med på give-aways alikevel:-) En dag må det jo bli min tur:-)

  SvarSlett
 2. gratulerer med gaven! Og herlig, sprek klut du hadde fått! Jeg har skrevet til deg i innlegg under her, men prøver igjen her.Har du en mail jeg kan nå deg på?

  SvarSlett
 3. beklager, så nå at du hadde svart meg i bloggen min, takk:) sender deg en mail snart:) god helg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med fine gaver :)

  SvarSlett
 5. Koselig at du likte pakken jeg sendte ;)
  God helg !!

  SvarSlett
 6. Så fin pakke du vant!

  Sånne strikkekluter i friske farger er kjekke å bruke ja. Oransje klut (spesielt med LEGO-mann på) hadde nok gjort lykke her også. :D

  SvarSlett
 7. GRRattis med flott pakke!! =)

  SvarSlett
 8. Heldigris som har vunnet så masse fint ;)

  Jeg har forresten gitt deg en award ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...