en sy- og strikkeblogg

fredag 16. juli 2010

En morgen klatret mormora til Farao i furua, og så begynte moroa.

Lite sett til en liten kjekkas som nylig feira navnet sitt og sin egen tilblivelse med brask og bram. Genseren er bloggklassikeren Owlet i deilige Silke Alpaka som dessverre har utgått fra Drops garnsortiment. Heldigvis holdt de 4 nøstene jeg hadde på lager i valgte farge AKKURAT!

Ballongbuksa er sydd etter et litt merkelig mønster i Sikksakkboka, av en av guttens mormors gamle favorittskjorter! Deilig og passe tynnslitt bomull som kan gjøre nytta si en sommer til. Syns det ble morsomt med skjortekneppinga og brystlommene forann på buksa, og ryggens lille hempe midt bak. Det er jo noe av det morsomste med å sy av gamle plagg, at det allerede er masse flotte detaljer i plaggene til fri benyttelse, gjerne på litt uortodokse steder!

9 kommentarer:

 1. Dette var kjempe fint!! :O)
  God helg,
  klem :O)

  SvarSlett
 2. Flott sett i flotte farger!
  SikkSakk boka er kjempefin med masse inspirasjon.

  SvarSlett
 3. Kjempefint - den boka må jeg visst ha:-)
  Ha en fin helg,
  klem Hege.

  SvarSlett
 4. Flott og sommerlig sett du har laga!! Må visst ta ein kikk på den boka, ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 5. For et nydelig sett! Har akkurat bestilt boken selv, så nå gleder jeg meg :)
  Ha en flott sommer videre!

  SvarSlett
 6. Så flott et sett! Morro å kunne bruke gamle klær omigjen!

  SvarSlett
 7. Syns den uglegenseren er så fin! Har lenge hatt lyst til å laga ein.... :)

  PS. på bloggen min finn du ei utfordring til deg frå meg

  SvarSlett
 8. Hei!
  Du er sikkert lei av spm ang monsterbukse, men jeg tenkte å prøve oppskriften din, men ser at jeg ikke har så veldig stort utvalg av pinner... Jeg skal strikke str 4 år og lurte på hva du mener med små rundpinner) Kan jeg bruke 40 cm eller blir det alt for lite? Evt hvilken str må jeg ha?? Takker så masse for svar!

  SvarSlett
 9. Hei igjen, og takk for oppmerksomheten, og spørsmål. Det hender jeg er veldig treg med å svare på spørsmål, beklager det, men ofte gjelder de prosjekter jeg har fullført og blogget om for lenge siden, og da er ikke alltid hukommelsen helt på topp eller oppskriftene fortsatt på stuebordet...

  Vestlandsjente: Du kan godt bruke 40 cm rundpinne om det er den eneste du har for hånden, men jeg tror det ville vært mer behagelig å strikke på en 50 cm. Kanskje 60 cm går fint også, husker ikke helt stussvidden på str 4 år og har pakka ulltøyet her i huset laaaang vekk! Om du har 4 åringen tilgjengelig så mål pinnen rundt! (o: Lykke til!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...