en sy- og strikkeblogg

søndag 11. juli 2010

Putekrig i fredstid

Jeg må være verdens heldigste venninne. Plutselig, helt uten anledning, og med perfekt timing for litt trøst og motivasjon, dumper denne overraskelsen ned i postkassa mi. 3 herlige nøster i perfekte farger for meg og min stue, i en spennende blanding av lin og bomull! Har aldri vært borti garnet, men har 1000 ideer og tanker om bruken. Det spørs hvor langt 3 nøster holder... (o:

Sammen med garnet kom noe så skjeldent som et lang og hyggelig kort, med fine ord og info om barn og håndarbeid. Rart hvor eksklusivt det kjennes i disse SMS og mail tider! Tusen tusen takk, snille A!

Mens jeg tok bilde av herligheten, kom jeg på at vårens kolleksjon av nysydde puter i sofa og sengebenk jo ikke var bønnhørlig dokumentert, så her kommer de:


Stoff: Ymse gamle rester spart til et passende prosjekt, noe nytt fra S&S og Marihøna i Larvik. Strikkaputa med fisker bak garngaven er et gjennoppstått babyteppe en velvillig barnehage vaska litt for hardt. Godt det kan brukes til noe annet!

Fototrykk via transferark av to kjekke sommerhelter som har blitt et år eldre siden i fjor, som da var herlig små med henholdsvis bleie på brygga og naken på trehjulssykkel i vannsprederen. I år er de belevne verdenskjennere (føles det som når jeg ser på disse bildene, men heldigvis røper alderen at de fortsatt er ganske små. En god stund til. (o:  )

Jeg prøver meg med litt bakgrunnstøy på bloggen her. Hva syns dere egentlig? Fargerikt eller rotete? Får ikke helt bestemt meg...

13 kommentarer:

 1. Så heldig du er ! Så flotte gaver å få.
  Og putene dine - de er jo så fine! Det er så koselig med bilder på stoff, ekstra personlig og kjekt å ha.

  SvarSlett
 2. Hei!!
  Du er superflink altså. Så herlig med de bildene!!
  Og kjempekos å få brev og pakke i posten - det er ikke hverdagskost lengre det, nei med facebook, blogg og mail!! Husker du flaskepostene, sendeplatene og småbøkene vi sndete i posten i sin tid?

  Og så til bakgrunnsstøyen: Likte stripene på siden, men det forstyrret den fine headern din, siden det kom innimellom den og innleggene. Du kan få hvitt/ensfarget felt bak innleggene ved å gå inn her:

  http://moseplassen.com/2009/08/blogspot-tips-bakgrunnsfarge-pa-bloggen/

  Så lurer jeg på : Kan jeg bestille noen strikke/hekleluer av deg til babyer?

  Klem!!

  SvarSlett
 3. Så koseleg og oppmuntrande å få garnnøster og kort i posten!! Putene dine er kjempefine. Fine fargar du har brukt! Bloggen er blitt frisk og fin med ny bakgrunn.

  SvarSlett
 4. For noen fine puter du har laget! Og A må jo kjenne deg veldig godt for å vite akkurat hvilke tre nøster hun skulle sende deg som passet så godt inn i fargevalget ditt.

  Jeg likte bakgrunnen din veldig godt. Litt skurr mot det røde/gule/oransje i det fine bølgeteppet ditt, kanskje, men det er absolutt til å leve med!

  SvarSlett
 5. Heldig du er som har fått garngave da! Men jeg må innrømme at jeg nesten ikke så garnet, for jeg ble så opptatt av de lekre putene bak!!!

  SvarSlett
 6. Nydelige puter ;)
  Det ligger noe til deg i bloggen min....:)

  SvarSlett
 7. Nydelige puter!
  Og jeg syns bakgrunnen din er flott jeg :)

  SvarSlett
 8. Hei der:))

  Så heldig du er som får slik fabelaktig flott pakke i posten!
  Garnet så veldig mykt og godt ut, det kommer sikkert noe fint ut av det.
  I dag har jeg ikke kastet bort tiden, men kost meg ute. Å kaste bort tiden vil vel ikke alltid si det samme som å gjøre noe unyttig? Jeg synes at det unyttige og unødvendig ofte er det som er det "nyttigste" om du skjønner hva jeg mener:))

  Bakgrunnen din var fin, men jeg synes også at den forstyrret headingen din som er så flott i seg selv.

  SvarSlett
 9. Koselig med en slik gave:) De putene var jo bare helt herlige. Likte spesielt godt den med trærne på. Artig bakgrunn du har valgt - jeg ville ha tonet ned selve headingen jeg, og beholdt denne nye bakgrunnen:)

  SvarSlett
 10. De putene var utrolig fine! :)

  SvarSlett
 11. Jeg elsker din pude og de flotte blå nuancer du har valgt at lave dem i....smukt.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...