en sy- og strikkeblogg

fredag 17. juni 2011

"Jeg er'ke venner med deg mer!"

Mange bloggere sliter med å få lagt igjen kommentarer hos hverandre for tia, og det er nesten som lotteri de få gangene kommentaren går igjennom og blir godkjent, uten ufrivillig utlogging fra Blogger og tenners gnissel.

Jeg har hatt samme problemet, og det kan virke som om det er noe tull i mellom nettleseren Internet Explorer 9 og Google Blogger. For meg startet i alle fall problemet etter at jeg oppdaterte nettleseren. Jeg blir stadig logget ut av Blogger, og får ikke lagt igjen kommentar hos de som har passordbekreftelse.

En løsning er selvfølgelig at alle bloggere fjerner passordbekreftelsen og pop-up vindu, men vil vi virkelig ha allverdens russisk spam i kommentarfeltet? Dere som har prøvd en tid uten passord vet hva jeg snakker om...

Så jeg har et bedre forslag: Nå har jeg begynt å bruke Google sin egen nettleder Crome, og da går alt så meget bedre. Beklager Explorer, dere mista minst en trofast bruker på dette tullet. Jeg slår opp. Kanskje et tips til flere av dere?

Lykke til!

(En snerten bieffekt med Crome er at de kjører automatisk stavekontroll på alt man skriver, så her fikk jeg en oppvekker! Hva gjør alle de små røde krøllmarkene i teksten min? Hmmm...)

19 kommentarer:

 1. hei ja jeg hadde samme problemet når jeg hadde samme nettleser som deg men nå har jeg google Chrome og har ingen problemer nå. men det med stavekontroll er kjempe greit noen ganger går jo ting litt fort for seg når man skriver så da er det greit å kunne se etter røde streker hehe

  Lykke til med løsningen av problemet. og ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Takk for tipset! Nå har jeg også installert Google Crome. Må bli litt kjent med den først, men alt går i hvert fall mye raskere nå. Dessverre forsvant visst alle favoritt-adressene mine i samme slengen, men kanskje de dukker opp igjen et sted, hvem vet? Internett er jo automagisk.
  Men den røde stavekrøllen kunne jeg klart meg uten, haha, så mye feil da gitt. "duBeåre" f eks, er stavefeil...

  Jeg er veldig lite teknisk, så det er veldig bra med råd og tips fra andre bloggere som kan litt mer. Takk skal du ha og god helg!

  SvarSlett
 3. Lurt at du tipser om dette. Selv har ikke vært bort dette problemet. MAC og firefox og safari er kanskje løsningen? Har ikke passordbeskyttelse og får ikke russisk spam!!

  God helg! KLEM!

  SvarSlett
 4. Explorer sluttet jeg å bruke for mange år siden ;) Men jeg har hatt litt kommentarproblemer i chrome også, da det var på verst installerte jeg Firefox. Den fønka kjempebra. Nå virker der derimot igjen i Chrome og jeg leste et tips om at du bør ta vekk "forbli innlogget" når du skriver inn brukernavn og passord.......virker som det fønka.

  SvarSlett
 5. Jeg hadde samme problemet, men plutselig gikk det over!!! Så lykke til;)

  SvarSlett
 6. Jeg har også bytta til Crome. Tenåringene i huset skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det for lenge siden. :)
  Jeg bruker ikke passordbeskyttelse og har ikke hatt noe problem med det. Jeg er sånn som nesten lar være å kommentere av og til på grunn av de passordene. Og så skriver man passordet feil, av og til er det umulig å se hva som står. Irriterende. Det blir så mange trinn før man er ferdig.
  God helg!
  Ellen :)

  SvarSlett
 7. Jeg har også bytta til Crome nå - så langt ser det ut til å gå mye raskere. Digg!

  God helg!

  SvarSlett
 8. Bare hyggelig! Og ja, klart man kan bruke andre nettlesere også!

  Så tilfeldigvis akkurat nå at besøkstelleren min runda 100 000!!! OMG! 100 019 akkurat nå! Tror jeg må grave litt i skuffene og arrangere blogglotteri snart jeg gitt! (o:

  FØLG MED!

  SvarSlett
 9. Så det er Explorer som er problemet!? Jeg har lest om andres problemer men har ikke merket det selv, men jeg har brukt Crome mange måneder nå :) Nyttig å vite ;)
  God helg! Klem :)

  SvarSlett
 10. Hos meg oppstod problemet da jeg krysset av for "Husk Meg" i logg in feltet, det ble ok igjen etter at jeg fjernet det.

  SvarSlett
 11. Takk for gode tips! Håper det er greit at jeg tipser om det samme i min blogg. Mistenker trøbbel der også pga dalende kommentering... eller så gidder bare ikke folk.. hehe,.. MEN, man må jo gjøre det man kan. Kommentarer er GØY!

  Jeg bruker selv Chrome og har ingen problemer med å kommentere. :)

  SvarSlett
 12. eg har eksplorer, men det vart slutt på problemet då eg fjerna alltid pålogget. har ikkje hatt problem med spam om eg tok vekk passordbeskyttelsen.

  SvarSlett
 13. Jeg har bare kode på innlegg som er eldre enn 14 dager, og det funker finfin. Ok, pittelitt spam, men det klarer faktisk spamfilteret å fange opp. Så en mellomting mellom å ha null kode og kode.

  Jeg bruker Opera som nettleser, og har ikke hatt trøbbel.

  SvarSlett
 14. Tusen takk for tipset!
  Jeg har også oppdatert explorer men skjønte nok ikke koblingen mellom dette og innloggingsproblemene i blogger.
  Har fått "pes" for at jeg ikke har byttet til Chrome fra ganske så mange,så dette er faktisk dråpen som får begeret mitt til å renne over. Chrome - here I come!

  SvarSlett
 15. Jeg har ikke hatt mye problemer selv men fått noen hint om att noen ikke fått lagt inn kommentarer hos meg. Nå har jeg tatt chrome i bruk og da har kommentarene kommet på plass. For meg som er svensk så har savnet etter en rettere vært stor. Noen ord blir nok litt svorsk fortsatt pga at jeg ikke veit hva de egentlig heter, så må det bare bli da det ikke kommet en oversetter på plass enda, hi hi.
  Annepå landet: Jeg trudde og at mine favoritter forsvunnet men de fantes bare på en annen plass, andre bokmerker i en mappe oppe til høyre (hvis det hva dette du mente).
  Ønsker deg en riktig fin helg!
  Pernilla

  SvarSlett
 16. Funka bra til meg også det :-)

  Riktig god helg - klem Siv

  SvarSlett
 17. Jeg har også lagt inn at jeg må godkjenne kommentarer på innlegg eldre enn to uker, har ikke pasord, syns det er så irriterende. Jeg får av og til spam på eldre innlegg, men de blir stoppet i filteret og fordi jeg må godkjenne dem før ev. publisering.

  Null krøll med Firefox!

  SvarSlett
 18. Tusen tusen takk for supert tips. Nå går alt så mye bedre :D Var kjempe frustrert når jeg ikke fikk til å kommentere, så det var en lettelse og finne ut at jeg fort kunne gjøre noe med problemet. Tusen takk :D

  SvarSlett
 19. Det samme problemet her hos meg og samme løsning til slutt:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...