en sy- og strikkeblogg

mandag 21. september 2009

Sengeteppe-engel

Min egen lille fadderbarn-engel ønsket seg sengeteppe. Det ble et morsomt, men akk så tidkrevende prosjekt. Ruter ble applikert, brodert, transferbilder av engelen selv og familien ble påført, alt sydd sammen. Puh.

Heldigvis kom mamma og en av hennes snille sy-venninner meg til unnsetning og forbarmet seg over monterings-skrekken min (jeg har da aldri quiltet sammen noe som helst!!) Resultatet ble et nydelig montert og HÅNDquiltet sengeteppe som jeg håper skal vokse med den lille frøken i mange år.Jeg syns forøvrig det var på tide å bevise at jeg faktisk har en symaskin, det står da vitterlig i headinga på bloggen at det er en SY- og strikkeblogg. Søm har foreløpig vært kraftig underrepresentert. Jeg seiler på en lodden strikkebølge full av spennende prosjekter for tia, så den skjeve fordelinga kan nok fortsette en stund. Det har jo også noe med årstia å gjøre. Høsten er kommet, og kulda puster svakt på oss for å si at snart er den her for fullt. For meg appellerer det til ull ull ull, seine kvelder med strikketøy, dampende te og fyr på peisen. Hmmmm. Deilig. Sa jeg at jeg liker høsten? JAH!

Tusen tusen takk, snille mamma og Nina! Dette teppet hadde nok ikke sett nattbordlampens lys uten deres monteringsinnsats. (o:
Stoffer er fra litt her og der, alt i rosatoner som selvfølgelig er den lille prinsessas store favoritt... (o:
Jeg vil også offisielt erklære at dette blogger programmet er helt elendig når det kommer til plassering av bilder!! Kan de ikke bare holde seg der jeg setter dem?? Litt sint.. )o: Tips?

10 kommentarer:

 1. Kjempeflott teppe!
  Dette kommer nok den lille (store) prinssessa til å elske:)

  Jeg har også en symaskin og før sydde jeg skrekkelig mye og strikket lite. Nå er det omvendt. Skulle ønske jeg fikk sylysten tilbake snart.
  Biledplasseringen strever jeg også med, må stadig inn å endre på den etter at innlegget er publisert, så jeg til slutt får bildene der jeg vil ha dem. Det er litt strevsomt akkurat det ja!

  SvarSlett
 2. Skikkelig nydelig teppe som kommer til å bety noe for prinsessa i mange år, det er jeg sikker på!

  SvarSlett
 3. Nydelig teppe, og så utrolig masse flott du har strikket. Den monsterbuksen var jo veldig stilig. Koselig blogg du har

  SvarSlett
 4. For ett nydelig teppe, og så mye fint du strikker.

  SvarSlett
 5. Fantastisk teppe!! Heldig liten prinsesse. Dette kommer til å bli noe å ha med seg for resten av livet- FOR EN GAVE SIER BARE JEG:)

  SvarSlett
 6. For ett FLOTT og PERSONLIG teppe!! Det kommer hun til å sette pris på mange ganger tenker jeg!!
  Å ang den soppen, mener du virkelig at den kommer fra røtter?? Det forklarer jo at det bare var en.. Dersom de andre er under jorden?

  Mye flott i bloggen din!!!

  SvarSlett
 7. De teppene var bare utrolig nydelige!:)
  www.ellensand.no

  SvarSlett
 8. Dette teppet var fantastisk. Virkelig lekkert!!
  Fy sørn for en jobb. Dette blir jo ett minne for livet. *rørt*

  SvarSlett
 9. Hei hei,,,nyyydelig sengeteppe du hadde laget...er det noe du kunne tenke deg å ta i oppdrag å lage til min prinsesses seng,,,vennlig hilsen Charlotte Kleven.Horten

  SvarSlett
 10. Så utrolig nydelig dette sengeteppet var!Hvor har du fått bildene trykt på stoff?

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...