en sy- og strikkeblogg

torsdag 21. januar 2010

176-671

En ny serie med B-gjengkjoler blei produsert like før jul, sammen med noen kreative nye venner. Den blå er i ullfilt som sist, de røde er denne gangen laget av fleecepledd! En billig og grei løsning, kjolene blei mye lettere og ikke så varme som den forrige kolleksjonen i ullfilt, om enn litt mer syntetiske og statiske. B-gjengnummerne og tegningene er prita ut på T-shirt Transferark, strøket på hvitt stoff, og sydd fast på kjoledelene før montering.

Kjolen til høyre er det imponerende nok en gutt som har sydd til sin kjære! I mangel av flere kvinnelige modeller, stilte den høyeste og tynneste gutten tilstede sporty opp som prøvedukke. En flott fyr, men jeg tror dama kjolen var tiltenkt fyller den litt bedre ut...

I følge Carl Barks, mannen bak B-gjengen, er 176-167 veldig glad i svisker, noe de andre gutta også har en svakhet for. 176-167 er den smarte og hjernen bak de fleste planene. 176-671 derimot er den dummeste og har en tendens til å ødelegge planene, mens 176-761 er glad i kaker og søtsaker...Disse fleecekjolene er også teppekjoler (føles litt rart å gå ut blandt folk iført et fleeceteppe!! Tjihi!). De er sydd etter fantastiske Shamu sitt kjolemønster, som de første i en lang rekke fra dette mønsteret formoder jeg. Måtte gjøre noen små justeringer, og hadde desverre ikke nok stoff til å sy hette på. Aberet med teppeomsying... Men verdens beste kosekjoler ble det!

7 kommentarer:

 1. For et morsomt påfunn! B-gjengkjoler! De var dritstilige. Skal si du/dere er kreative!!

  SvarSlett
 2. Så morsomt!! Er det du som er den kreative som liker svisker da?
  Har fantasert om å gjøre et teppe om til en ponsjo-jakke-sak, siden jeg nesten alltid har teppe over meg.

  Tusen takk for god hilsen i går!!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Så herlige kjoler. Og så med B-gjengen på da! Helmax! :D

  Ha en god helg

  SvarSlett
 4. Så stilige B-gjengen-kjoler! :)

  SvarSlett
 5. Kjempemasse tøffe kjoler, også så mange!! Kjempemorsomt å få se resultatene! DU er bare så flink og utrolig kreativ.
  Takk for kommentar i bloggen min. *klem*

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...