en sy- og strikkeblogg

torsdag 20. august 2009

Babyteppe: "Bølge bølge med dine venner"


Jeg venter barn. Ikke sånn helt personlig, men jeg venter i alle fall PÅ barn, som kommer nå hvert øyeblikk! To vennepar har termin neste uke, og da settes strikkemaskinen igang!

Siden jeg prøver å slanke garnlageret mitt litt, bestemte jeg meg for at jeg skule få minst ett teppe ut av min enorme samling babyull rester. Og med fare for å høres gjerrig ut: det er ekstra tilfredstillende å få et så fint produkt ut av det som i utgangspunktet var ubrukelige rester. Jeg blei så fornøyd at jeg nesten vurderte å få enda en baby så jeg kunne beholde teppet selv, men kom selvfølgelig til at jeg allerede har nok, både barn og tepper... Så får heller en ny liten venn møte vinteren inntulla i varm deilig ull.

Garn: Diverse babyull rester
Mønster: Eget
Strikkemaskin, pinne 2,5 strikket opp rillekanter rundt.
Fornøyd! (o:

2 kommentarer:

  1. Har kommentert dette teppet i et annet innlegg også, men gjør det gjerne igjen :) Lekkert! Elsker mønsteret, elsker fargekombinasjonene!
    Mønsteret ser ikke umulig ut å strikke for hånd heller, ihvertfall ikke hvis jeg strikker rundt, feks på en genser, eller votter... *hmmm*

    SvarSlett
  2. ÅÅÅ for eit fint teppe, skulle gjerne strikka dette til kommende tantebarn, vil du dele oppskrifta med meg? kjempefin blogg du har har fått masse inspirasjon.....janne

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...