en sy- og strikkeblogg

mandag 24. august 2009

TUT-TUT sier pappas bil...

Noen ganger er det deilig å sette kreativiteten litt i pause og bare følge en oppskrift jeg har liggende. Til punkt og prikke. Selv om jeg elsker å lage egne mønstre og modeller, kan det bli endel prøving og feiling (og banning) underveis...

Venninne med termin i dag! Så håper det blir en gutt! Ellers får denne ligge på vent til noen får en ny mottager.
Jeg klarte visst ikke helt å la være å gjøre om på noe... Det skulle egentlig være en maskestingsydd gyngehest på, i en haug av farger... Min avasjon mot unødvendig montering (maskesting går i kategorien montering!) og den mulige pappans kjærlighet for biler avgjorde saken: En liten heklet rød boble (?) ble sydd på isteden. Mye søtere syns jeg!

(Og for all del: Jeg betviler ikke at det er den ventende pappan som ER pappan til barnet altså, bare at den bilgale far er pappa til babyen som muligens får denne dressen! Om han kommer i mål som gutt... Puh! Jeg vil helst ikke skape unødvendige familieforviklinger!)

Oppskrift: Sandnes garn
Lanett Garn: Lanett babyull
Pinner: 2,5

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fine dresser du har strikket:o) Selger du srikketøy også? Hilsen Anita

    SvarSlett
  2. Tusen takk for ros, Anita! Men desverre, jeg strikker ikke på bestilling, bare for venner av og til... Jeg har så mye jeg har lyst til å lage hele tia, at jeg rett og slett ikke rekker å strikke for salg! (o:

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...