en sy- og strikkeblogg

torsdag 15. desember 2011

Hva skal du gi bort til jul?

Jeg begynner å nærme meg fullførte gaver. Nærme meg. Trass i gode intensjoner og forsett om å være tidlig ferdig. I år igjen. Jeg hang meg til og med på Anne på landet sin Samstrikk, og forpliktet meg (i alle fall overfor meg selv) til å lage en julegave hver måned gjennom hele året. Det blir ikke smilefjes under orden og oppførsel i karakterboka i år til jul for meg, jeg skulka noen måneder mens jeg var som mest opptatt med mine egne store genser- og jakkeprosjekter. Men en god del gaver har fått laget før desember. Selv om planen om å sitte med beina høyt hevet med konfekt og portvin foran peisen i hele desember er brutalt forkastet.

Da hjelper det på gavehaugen å få sydd noen strikketøyposer! Noen av disse skal jeg gi bort til jul, noen er solgt, og noen kan DU kjøpe om du vil. Å gi bort selv til en strikkeglad venninne eller slektning, eller kanskje beholde selv? Har du kanskje ikke vært snill i år, du også? Og fortjener noe ekstra? Mest sannsynlig... (o:

Ta en titt på Epla-butikken min om du er interessert! Eller la deg inspirere til å sy noe eget. Om du har tid... Posten garanterer at alt som sendes innen i morgen skal være framme i god tid til jul. Heia julenissens hjelpere!

Visst har jeg noen gaver selv her, men det er liksom ikke alle som ville blitt like glade for en fargerik tøypose. Er litt i tvil om pappa f.eks ville funnet god bruk i å ha patroner eller drill i en sånn en... Eller den nysløya ørreten langt innpå fjellet. Nei takk. Fra både pappa og meg.

7 kommentarer:

 1. Så fine poser :)
  Det har litt noen hjemmelaga julegaver på meg også. Men de kan jo ikke blogges.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. For noen flotte poser du har laget :-)
  For ikke å snakke om lyslyktene nedenfor, fikk virkelig inspirasjon til å lage noen jeg også :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine gaver dette! og lyslyktene under er kjempefine! Ha en super helg!

  SvarSlett
 4. Haha, fisk i tøypose, helt enig der altså!
  Men han kan jo ha ekstra genser og tørre sokker i en pose? Eller skittentøyspose på overnattingstur i skogen med telt og fiskestang.Kan henges på utsiden av teltet, så slipper man sure-sokker lukt inne. God førjulstid!

  SvarSlett
 5. Jeg har visst blitt mer eller mindre ferdig med julegavene litt sånn uten å være klar over det selv jeg :-D De strikkeposene dine er skikkelig tøffe, og med herlige bilder :-)

  Ha ei riktig fin helg - klem Siv

  SvarSlett
 6. Ved å ta en titt på bloggen din skulle man tro at jeg har kjøpt mengder med lodd, for jeg føler meg virkelig som en lykkelig vinner! Hilsen Astrid

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...