en sy- og strikkeblogg

torsdag 16. februar 2012

Yndlingsfarge: I hvert fall ikke gult!

Man tror man kjenner seg selv etter 35 års uavbrutt samvær. Og man vet at man ikke kler gult, ikke liker gult engang! Inntil man plutselig en dag oppdager følgende scenario foran seg på toget. Og innser at alt sammen er ens eget. Og at man digger, muligens også elsker, alt sammen!

Det er lov å forandre mening, er det ikke?

Lommebok/portemone fra nettopp Portemone, flinke Julie syr de herligste små vesker og feminine nødvendigheter.
Skinnveske fra Lycke, O lykke, januarsalgfunn og glad detalj.
Ullkåpe, arvet etter ei venninne som i sin tid arvet den etter mamma'n sin, varm og god, fin fassong.
Strikketøy: Barselgave til en fargerik familie som vokser nå i februar.

Sol ute, sol inne... Ha en strålende dag!

11 kommentarer:

 1. Takk for bloggkommentar. Garnet er kjøpt på nett, og de sender til Norge. Men de er ikke lette å kommunisere med, det kan ta dagevis å få svar på mail, hvis man får svar i det hele tatt.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker gult, jeg! Kler det ikke akkurat så godt, men den knallgule fargen er jo bare til å bli glad av. Så det er supert på interiør og tilbehør. Gleder meg til å se barselgaven ferdig;)

  SvarSlett
 3. Hm..nei, det skal mye til for at jeg tar i på noe gult, og det går utover barna også; de hadde ikke et gult plagg i skapet da det var solfest i barnehagen! Men jeg ser jo at tingene dine er flotte i gult, noen ganger overrasker man seg selv..!

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig må vi har lov til å forandre mening! Jeg kunne ikke fordra rosa (Pippirødt hår og pastell rosa - ingen god mix) helt til jeg fikk to jenter.....det er jo ganske fint da, med rosa og gult på riktig sted og til riktig tid og sånn... ;)

  SvarSlett
 5. Jovisst er det lov til å omvbestemme seg! Riktige gla'farger!

  SvarSlett
 6. Gult er en farge og bli glad av men jeg må si at det ikke finnes mye av det i huset her. Jeg kunne egentlig ikke tenkt å kle meg i gult, men åååh den lekkre vesken du har. Vi går mot påske og da kommer det snart frem litt gult her da.
  Ønsker deg en riktig fin og solfyllt helg!
  Pernilla

  SvarSlett
 7. Gult er til påske! Tror jeg strikket en babyjakke en gang i gult, ellers så er det lite brukt hos oss, kanskje jeg skulle prøve ... ha en fin søndag hos deg!

  SvarSlett
 8. Liker egentlig gult veldig godt, men har svært få eiendeler eller plagg i den fargen. Rart det hvordan enkelte farger sniker seg på en. Jeg har det sånn med Lilla..

  SvarSlett
 9. Gult er kult! Men merkelig nok har jeg ingenting gult selv. Jeg kler ikke fargen. Jeg kler ikke orange heller, men jeg har massevis av orange duppeditter for det. Merkelig. En gang hadde jeg til og med orange telefon...
  Spennende å se hva det gule strikketøyet blir!

  SvarSlett
 10. He he he - det er absolutt lov til å skifte mening ;-) Jeg har bestandig vært antirosa på min hals, men det siste året har det på merkelig vis dukket opp mer og mer rosa både her hjemme og i klesveien :-D

  Ha en fin søndag - klem Siv

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...