en sy- og strikkeblogg

tirsdag 24. november 2009

Barselblått


Det ble tid til en liten barselgave mellom julenissens-hjelper-produksjon også! Lua er en gammel kjenning, Gros djevellue, som jeg jo liker å kalle trollmannlue... I Drops Alpaca også denne gangen. Man kan ikke være inovativ hver gang! Og en så god lue trenger ikke endres bare for å endres, den er deilig som den er. Som den lille nye gutten som får den. (o:

Oppskrift på vesten, eller trøya om man vil, finnes i mange ganske like utgaver, min er fra Nøstebarnboka og heter noe sånt som "Babytrøye" eller "Undertrøye" tror jeg? Altså trøye. Jeg har ikke boka tilgjengelig akkurat nå, derfor denne litt uspesifikke informasjonen... Men dere kjenner den jo alle sammen. Og jeg har sett utallige nydelige utgaver av den på bloggene rundt forbi. Så jeg kunne da ikke være dårligere??

Vesten, unnskyld, TRØYA er strikket i Knopp babyull fra Gjestal. Syns kanskje den blei litt for fast i forhold til Nøstebarn-utgaven, tror jeg ville strikket den på tykkere pinner neste gang (brukte p 3) for å gjøre den lettere og mer elastisk, og mer voksevennlig!

De søte knappene er fra søte søte Nordic Stitches, som lager de fineste knapper til spesielle plagg. Eller til kjedelige plagg som trenger en face lift. (o: Massevis av morsomme knapper uansett!!

10 kommentarer:

 1. Nydelig klær. Jeg laget den trøya til datteren min da hun var baby og brukte den mye. Nå er hun blitt 18 år. Den trøya er noe av det jeg har gjemt på. :)
  Du finner forresten en award til deg i bloggen min :)

  SvarSlett
 2. Så fine klær du har strikket! Kjempeflott barselgave!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige klær, også så vakker farge. Knappene satte virkelig prikken over ièn.

  SvarSlett
 4. Takk for kjempekoselig kommentar :) Ble helt glad av den! Så fint barselgave du har laget! Heldig er den lille og foreldrene som får så fin en gave :)

  SvarSlett
 5. Iiih, så fiine knappar! Den trøya er jammen skjønn i seg sjølv, men knappane vart liksom prikken over i-en... ;)

  SvarSlett
 6. Utfordring og award til deg hos meg :)

  SvarSlett
 7. Du finner en award hos meg. :) Håper du har gode adventsdager.

  SvarSlett
 8. Jeg har gitt deg en award eg også, alle gode ting er tre;-)
  Liker bloggen din så godt, du lager de vakreste ting, og så de flotte fargene da...

  SvarSlett
 9. Så skjønn vest! Jeg har strikket slike til Julie og de er så søte - både i bruk og ellers. Fin passform har de også, ettersom man ikke vet om babyen blir lubben eller lang og tynn.

  Jeg har lyst å spørre deg hvilken teknikk du ha brukt på det grønne hentesettet. Er det en rille i hver grønnfarge og så to omganger glatt, avbrutt av noen rette masker hele tiden? Jeg klør meg i hodet her jeg prokrastinerer lesingen min :)

  SvarSlett
 10. Nydelig er dette og alt det andre du har laget,og selvsagt hyggelig å se flere fra vestfold som har samme hobby som meg.


  www.kristins-kreative-hule.com

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...