en sy- og strikkeblogg

onsdag 2. desember 2015

Adventskalender: 2. desember: Puslingen rudolf


Det er ikke hver dag man får bruk for det gamle puslespillet som mangler den ene gule brikken, det man tenker hver gang man rydder at man burde-burde kaste. Men, O lykke, endelig kom det til nytte! (og jeg kan røpe at du får bruk for det enda en gang før jul...). Og for de av dere som er litt flinkere til å rydde og kaste enn undertegnede: Bruktbutikkene har billige puslespill, særlig om du finner en eske merket med manglende brikker... IKKE ta ungenes puslespill for å lage små Rudolfer, enda så søte de er!

Denne puslingen er enkel å lage, man må bare ha litt tålmodighet med tørking av lim og maling. Jeg ser for meg at han blir en herlig pynt på juletreet, eller hva med pynt på et julekort eller en pakke? Til en reinsjeger, kanskje? Grrr.

Materiell:
Puslespillbrikker
Skolelim
Brun hobbymaling (om du er heldig, er kanskje brikkene allerede brune på minst en side?)
Plastøyne fra hobbybutikk (du kan selvfølgelig lime øynene på om du er stødig nok)
Rød perle til nese
Evt tråd eller hyssing til opphengBildet er lånt fra http://forwhatitsworth-ornot.blogspot.no/2009/12/rudolph-whats-so-puzzling.html
Lim sammen brikkene utifra bildet øverst, mal alt brunt når limet er tørt, gjerne på begge sider. Lim på øyne, nese og evt oppheng. Voila!

God 2. desember! Hva skal du gjøre i dag, bortsett fra å fylle huset med små søte reinsdyr? Jeg skal handle de siste julegavene tror jeg!

2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...