en sy- og strikkeblogg

fredag 2. desember 2011

Hva skal du i helga?

Har du lyst til å gi bort noe hjemmelaget til jul? Men har kanskje ikke tid til å lage det selv akkurat nå? Eller trenger du å unne deg selv noe ekstra nå i førjulsstria? Mine strikketøyposer og smekker er blant mange flotte hjemmelagde ting du kan se og kjøpe på Ringerike Husflidslags julemarked på Veien Kulturminnepark ved Hønefoss denne helga. Lørdag og søndag, 11-15.


Løp og kjøp! Eller aller helst: Tusle sakte avsted, nyt roen og stemningen, lad opp til jul, la deg inspirere av flott håndarbeid mens du koser deg med et økologisk brød eller en julekake. Det ville jeg gjort!5 kommentarer:

 1. Ååå, legg ut dem på epla etterpå. da! Det stoffet med små rosa blomster og blader, det har jeg ikke sett siden tidlig 90 tall, er ikke det er gammelt sandberg tekstil stoff, så göy å se. Lykke til på markedet!

  SvarSlett
 2. Både smekkene og strikketøyposene er kjempefine! Håper salget går strykende og at folk tar seg tid til å la julestemningen synke inn. Kos deg!

  SvarSlett
 3. joda, det som ikke blir solgt på markedet, havner på epla etterpå. Jeg har fortsatt ambisjoner om å få sydd noen flere strikketøyposer som skal legges for salg deruansett. Når døgnet plutselig får litt flere timer...

  Og ja, jeg teor jammen det er et gammelt solbergstoff! Jeg vokste opp med gardiner i samme serien, dette stoffet er fra en liten duk jeg har kjøpt på loppis. Liker så godt å blande oe gammelt og noe nytt!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar hos meg :-) Ser på nettsidene til Geilsk at Blå Tråd i Arendal (Harebakken senter utenfor sentrum) faktisk er en av bare to forhandlere i Norge. Det viste jeg ikke... Husker ikke helt prisene på Blå Tråd, men er ganske sikker på at de ikke var høyere. 50 kr pr oppskrift. For å lokke deg til Arendal, så har vi jo også Masker og Sting i sentrum. De forhandler alt av Viking garn, Kauni ++. De har jo også nettside. http://maskerogsting.mystore.no/

  SvarSlett
 5. Hei Mari,
  Jeg syns det du lager er kjempefint,
  og handler gjerne igjen hos deg,
  bestilte en strikketøypose for en uke siden, og regner med at den kommer etterhvert.Syns det er fint å blande morsomme lapper sammen, blir mer spennende resultat.
  Mvh Grethe Arnesen, Gran

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...