en sy- og strikkeblogg

torsdag 10. september 2009

Postkasselykke! Og avsløringen....

For et par uker siden kom en pakke fra Pinnsvindesign med dette innholdet: Nydelige Clara (som jeg kastet meg over og startet med umiddelbart) med deilige Isager Alpaka 2 i rustrødt og Mille fra Design Club DK, med garn i en fantastisk ull/silke blanding. Lykke o lykke.

Bare ett skår i gleden: Garnet til Mille hadde feil farge... Altså, rødfargen var fin den, men til en som kler rødt... Jeg er liksom litt på en rød bølge (ikke politisk, altså!), strikker rødt til mine små feminine mottagere, maler garasjen rød, høster de siste deilige overmodne knallrøde tomatene osv. Og jeg vurderte i mange dager om jeg skulle ta den utilsiktede utfordringen fra Pinnsvindesign og fravike mitt faste, trygge blåe fargevalg og for en sjelden gangs skyld strikke rødt, til meg selv. Men. Jeg har ønsket meg Mille lang lang tid, og har ganske stor tro på at hun kan bli min nye favorittgenser. Da er det ikke rom for impulser og feilleveranser. Så jeg byttet farge. Tilbake til blå. Pinnsvinene i Bergen var utrolig serviceinnstilt, ikke noe problem med retur. De gav meg til og med et ekstra nøste Isager Alpaka 2 (som ruller opp på favorittgarn plassen!) som kompensasjon for utlegg til porto! I LIKE!

Dette var hva som ventet meg i min stapp fulle postkasse i går: Nytt garn til Mille, ekstranøste fra Isager, som jeg allerede har en plan for, strikkebladet The Knitter som jeg abonnerer på, og ny katalog fra Nøstebarn... Oyoyoy! "Det e min dag, min dag i daag...." (o:

Og ikke nok med det: I dag kom denne fantastisk innholdsrike pakken fra min hemmelige venn på Hobbyforum! Sveve sveve!
Noen høyt oppe i strikkeuniverset/Posten må elske meg...


2 kommentarer:

  1. Wow, så snill hemmelig venn du har!!
    Skikkelig flott gave, kan tenke med du koser deg, ja;)

    SvarSlett
  2. Her var det mye snadder. Her er mange timers kos med deilig garn.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...