en sy- og strikkeblogg

torsdag 3. september 2009

Haien kommer!

Etter ønske fra storebror: HAImonsterbukse! Men hans ønske om SKUMMEL hai klarte jeg nok ikke å etterkomme, trass gode (skumle) intensjoner. Denne haien ser bare glad ut... Litt sånn "hai, er det deg!" gledelig overraskelse! Det er definitivt øynene som avslører gladhaien (øynene: hekla sirkler, sydd på). Prøvde å lage morske øyebryn (selv om det har da virkelig ikke haier!!), men den så bare enda mer overraska ut, så de ble fjerna. Nesebor derimor ble påført med en spesiell hensikt: De oppfatter små løsslupne barnepromper umiddelbart! Så her går det ikke ann å snike seg unna og skylde på lillebror!

En liten stim røde fisk prøver å unnslippe overhengende fare nede på det ene beinet.

10 cm vrangbord på beina, bretta dobbelt på bildene her, gjør at buksa holder tritt med voksende bein. OG varmer leggene godt oppi støvleskaftet. Brettekant med elastikk i livet holder buksa godt oppe.

Garn: Gjestal Knopp
Forbruk: 175 g totalt
Oppskrift: har jeg lagt ut tidligere her
Størrelse: 4 år
Fornøyd gutt!

11 kommentarer:

 1. A fine pair of pants;) Your blog is excellent!

  SvarSlett
 2. Oi, fantastisk! Denne likte jeg ja :)

  SvarSlett
 3. Disse monsterbuksene dine er bare helt geniale :D

  Sitter å strikker en i rosa og lilla nå og skal lage jente monster.... For ei som ikke liker rosa er det drepen, men jeg får vel holde ut... Julegavene må i boks

  SvarSlett
 4. Knallkul haibukse! Og så gjennomtenkt med bølger og fisk på bena istedet for vanlige striper. Tror ikke jeg ville kommet på det, liksom...

  Jeg har deg visst ikke i blogglisten min, men der havner du nå, du har en virkelig flott blogg!

  SvarSlett
 5. Utrolig fin! For en kreativitet! :)

  SvarSlett
 6. Heisann! Så utrolig flott blogg du har:) Jeg ble svært inspirert av denne haibuksa og bestemte meg for å strikke en til sønnen min. Jeg har laget en egen variant, men mye er hentet fra haibuksa di:) Ta gjerne en tur innom bloggen min hvis du ønsker å se det ferdige resultatet!

  SvarSlett
 7. Har strikka en variant av haibuksa til min 5åring som ikke er glad i ullbukser, men elsker hai. Veldig populært. Håper han kommer til å bruke den og ikke bare har den til pynt i hylla!

  -H-

  SvarSlett
 8. Kjære Dubedåre!!! Tusen , tusen takk for inspirasjon og oppskrift! Monsterbuksene er ein sann hit!! Må også få takke deg for masse inspirasjon som eg har henta frå bloggen din. Du har også gitt meg lysten på å prøve meg som blogger, så bilder av monsterbuksene og andre arbeid finn du på min nyoppretta blogg!! Velkommen til deg og til andre som har lysst å kikke innom!!!

  SvarSlett
 9. finnes det en oppskrift på haibukse? finner bare til monsterbuksen... håper på en oppskrift:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...