en sy- og strikkeblogg

fredag 19. februar 2010

Gjengmentalitet

I all vottestrikkinga hadde jeg jo helt glemt å blogge disse to skurkegutta mine! B-gjeng hoodies i liten størrelse som suplement til alle B-gjeng kjolene jeg har laget tidligere. Deilig myk fleece, nummer og tegneseriestripe printa ut på transferark og strøket på hvitt lerret. Husk å speilvende før printing!

Langt utpå landet hvor vi bor er det heldigvis få opposisjonelle gjenger, så de fleste gjengoppgjør tas internt. Gjengsamholder er derimot sterkt, og sammen med Tante, som fikk den ene B-kjolen til jul, utgjør gutta en komplett B-gjeng. Watch out, Onkel Skrue (les: Sven I.)! Magika fra Tryll skal heller ikke føle seg trygg...

Mønster: Meedom & Meedoms geniale Børnetøj 4-7 år, som er et komplett sykurs for sying av klær. Flotte modeller med masser av variasjonsmuligheter, masse ideer, og framfor alt enkelt forklart teknikker som gir den proffe finishen.
Stoff: Fleeceteppe fra Kid (= 30 kr for 2 hettegensere! Da begynner det å lønne seg å sy selv...)
Str: 3 og 5 år ca
Annet: Transferark, hvitt lærret, et gammelt Donald blad med en god stripe, mors røde og svarte singlet som måtte offres til ribb...

De litt sløve ungene på bildet kan jeg takke Kometkammeratene for. Ikke lett for en kameramor å konkurrere om oppmerksomheten med denslags!

8 kommentarer:

 1. Kjempe kule gensere!!
  Sitter trykket bra i vask?

  Hilsen Fredrikke :o)

  SvarSlett
 2. Jada, trykket sitter godt, om en bare stryker det ordentelig på! Følg instrukden på papiret nøye.

  Apropos vask: disse knallrøde teppene hadde endel overflødig farge... Heldigvis kom jeg på det før jeg sydde av dem, så de fikk seg en litt hard tur i vaskemaskina først for å hindre at det skulle farge over på de hvite merkene. Ser ut til å ha virka bra!

  SvarSlett
 3. Så fine gensere. Veldig smart og ta med en tegneseriestripe også. Ekstar tøft :)

  SvarSlett
 4. Kjempe tøffe gensere :D ønsker deg ei riktig god helg :D

  SvarSlett
 5. Knallsøte tøffinger i flotte gensere!! Du er flink altså! Og har jeg ssagt at den nye headeren din er superfin? De elefantene er såååå søte....Klem!

  PS. Hvor har du fått tak i monogrambåndet du syr på tingene du lager?

  SvarSlett
 6. Merkelappene med "duBedåre" på har jeg bestilt på minanavnband.se. Monogrammet på nålebrevet har jeg brodert. Det gikk overraskende fort, og jeg var ganske fornøyd helt til noen fortalte meg at det fins symaskiner som gjør det der... Ikke min... Men ELLERS er jeg veldig fornøyd med den! (o:

  SvarSlett
 7. Tøffe gutar i fine gensrar. :-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at du har vært her. Kommentarer er bensin til kreativiteten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...